GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Βούλγαροι εισέβαλαν σε εστιατόρια και καφετέριες

Τέσσερα καταστήματα σε περιοχές των δήμων Γόρτυνας και Αρχανών-Αστερουσίων στο Ηράκλειο «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα τη...


Τέσσερα καταστήματα σε περιοχές των δήμων Γόρτυνας και Αρχανών-Αστερουσίων στο Ηράκλειο «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης δυο νεαροί Βούλγαροι διαρρήκτες και άδειασαν τις ταμειακές μηχανές από τα μικρά χρηματικά ποσά που περιείχαν.
Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 28 χρόνων παραβίαζαν με αιχμηρά αντικείμενα τις εισόδους στα εστιατόρια και τις καφετέριες, προκαλώντας ταυτόχρονα και σημαντικές φθορές. Συνολικά, από τις τέσσερις διαρρήξεις είχαν αποκομίσει μόλις 500 ευρώ σε μετρητά, ενώ είχαν κλέψει και διάφορα αντικείμενα όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Αστυνομικοί από τα τμήματα Πύργου και Μοιρών και άνδρες του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς εντόπισαν τα ίχνη των δυο νεαρών σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Φαιστού και, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα χρήματα μαζί με διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και οι Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση