GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρές πτωτικές τάσεις στο χρηματιστήριο

Ισχυρές πτωτικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά από πέντε ανοδικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των ο...


Ισχυρές πτωτικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά από πέντε ανοδικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικά κέρδη 3,37%.
Οι γεωπολιτικές ανησυχίες που προκαλούν στις διεθνείς αγορές οι εξελίξεις σε Ουκρανία και Ισραήλ έδωσαν την αφορμή για ρευστοποιήσεις, με την εγχώρια αγορά να καταγράφει μεγαλύτερες απώλειες σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.158,24 μονάδες, σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 2,69%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 1.155,93 μονάδες, όταν σημείωνε πτώση έως και 2,89%.
Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έκλεισε την εβδομάδα με μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,29%, από τις αρχές Ιουλίου υποχωρεί σε ποσοστό 4,62%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει μικρή πτώση σε ποσοστό 0,38%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 106,89 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 2,76%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,66%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση