GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Άρπαξαν τις οικονομίες και τα βιβλιάρια ηλικιωμένου

Συναγερμό σήμαναν στις τράπεζες όλης της Ηπείρου οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λούρου, για την πιθανότητα οι δράστες της διάρρη...


Συναγερμό σήμαναν στις τράπεζες όλης της Ηπείρου οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λούρου, για την πιθανότητα οι δράστες της διάρρηξης στο σπίτι ενός ηλικιωμένου σε χωριό της Πρέβεζας να προσπαθήσουν να κάνουν αναλήψεις από το λογαριασμό του με τα δυο βιβλιάρια καταθέσεων που έκλεψαν!
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους πέντε τσιγγάνους που άρπαξαν τα βιβλιάρια μαζί με «ζεστά» μετρητά ύψους 3.000 ευρώ από το σπίτι του 81χρονου, το μεσημέρι του Σαββάτου. Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 41 χρόνων και έναν 27χρονο άνδρα οι οποίοι αναζητούνται, ενώ δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί άλλοι δύο συνεργοί τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Διάρρηξη στο Αργοστόλι
Αντίθετα, συνελήφθησαν άμεσα οι δράστες μιας άλλης διάρρηξης σε κατοικία του Αργοστολίου, από την οποία εκλάπησαν το μεσημέρι του Σαββάτου κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 24 χρόνων και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(“div-Ellada_ArticleMobileBottom_300x250″); });
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση