GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Χειροπέδες σε Βουλγάρες μακρυχέρες

Στην Ασφάλεια Τρικάλων ανακρίνονται τέσσερις νεαρές Βουλγάρες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου φαίνεται...


Στην Ασφάλεια Τρικάλων ανακρίνονται τέσσερις νεαρές Βουλγάρες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου φαίνεται ότι έκλεβαν πορτοφόλια επί δυο ολόκληρους μήνες τουλάχιστον. Οι πρώτες δυο έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών τη στιγμή που άρπαζαν το πορτοφόλι μιας γυναίκας ενώ ψώνιζε.
Οι άλλες δυο, το έβαλαν στα πόδια μόλις είδαν τους αστυνομικούς, αλλά δεν πήγαν μακριά καθώς συνελήφθησαν και αυτές. Η έρευνα της Ασφάλειας εξετάζει όλες τις παρόμοιες κλοπές που έγιναν τους τελευταίους μήνες, καθώς μια ηλικιωμένη αναγνώρισε στο πρόσωπο μιας από τις συλληφθείσες αυτήν που της έκλεψε το πορτοφόλι πριν από δυο μήνες!
«Θηλυκή» συμμορία εισέβαλε στη μονοκατοικία μιας μοναχικής ηλικιωμένης στην Πρέβεζα και άρπαξε το μικρό χρηματικό ποσό που είχε στο πορτοφόλι της. Από τις τρεις τσιγγάνες δράστιδες, οι δυο πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά η 43χρονη συνεργός τους συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενη για κλοπή. Οι άλλες δυο γυναίκες αναζητούνται.
Άλλη μια απόπειρα κλοπής από γυναίκες σε σπίτι της περιοχής Συκιές της Άρτας απέτυχε, καθώς οι δράστιδες έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 41 και 48 χρόνων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Ένα αυτόματο μηχάνημα με κερματοδέκτη διέρρηξαν στη Ρόδο τέσσερις ανήλικοι και άρπαξαν όσα κέρματα περιείχε. Όμως, δύο από αυτούς ηλικίας 15 και 16 χρόνων εντοπίστηκαν από άνδρες της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους και οι γονείς τους που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση