GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι μέλη σπείρας που ρήμαζε σπίτια στη Ζάκυνθο

Πλούσια λεία σε μετρητά και τιμαλφή είχε συγκεντρώσει μια πενταμελής σπείρα διαρρηκτών που δρούσαν τον τελευταίο μήνα σε διάφορες πε...


Πλούσια λεία σε μετρητά και τιμαλφή είχε συγκεντρώσει μια πενταμελής σπείρα διαρρηκτών που δρούσαν τον τελευταίο μήνα σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου. Στις συνολικά επτά διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν έως τώρα, συμμετείχαν και δυο ανήλικοι.
Οι δυο τελευταίες εισβολές των «άγουρων» κακοποιών σε δύο κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του νησιού από τα οποία άρπαξαν 2.000 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών, ήταν το «κύκνειο άσμα» τους. Η συστηματική έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας οδήγησε στη σύλληψη των πέντε νεαρών Ελλήνων ηλικίας 14, 17, 18, 29 και 21 χρόνων, οι δυο μεγαλύτεροι από τους οποίους είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε διαρρήξεις από τις οποίες η σπείρα είχε αποκομίσει μετρητά ύψους περίπου 9.000 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών που ερευνάται τι απέγιναν! Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση