GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Απόλλων έχει ανάγκη τον κόσμο του

Η απόκτηση των Γάιου Σκορδίλη, Μάριου Μπατή και χθες του Τράβις Κον φανερώνουν την θέληση των ανθρώπων του Απόλλωνα να χτίσουν ...



Η απόκτηση των Γάιου Σκορδίλη, Μάριου Μπατή και χθες του Τράβις Κον φανερώνουν την θέληση των ανθρώπων του Απόλλωνα να χτίσουν μια καινούργια και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίζει όμορφο μπάσκετ και θα κάνει καλή πορεία στην Α1.

Οι τελευταίες μεταγραφικές ανακοινώσεις (και μια ακόμη που πιθανολογείται να γίνει την επόμενη εβδομάδα) έχουν ανοίξει την όρεξη των πατρινών φιλάθλων, οι οποίοι σπεύδουν σιγά-σιγά να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας.

Ηδη, η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοίνωσε την νέα τιμολογιακή πολιτική και τα προνόμια των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, ενώ, παράλληλα, έδωσε στην δημοσιότητα και το πλήρες πλάνο με την διάταξη των θέσεων των μέχρι σήμερα πωληθέντων εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και τις θέσεις που διατίθενται για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Οι άνθρωποι του Απόλλωνα κάνουν το καθήκον τους και, πλέον, καλούνται να κάνουν το ίδιο και οι πατρινοί φίλοι του μπάσκετ, οι οποίοι επιβάλλεται να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε δύσκολες εποχές.

Για πληροφορίες, κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610-643.712 ή πηγαίνοντας απευθείας στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Το σίγουρο είναι ένα: Οτι ο Απόλλων κάνει κινήσεις ουσίας με στόχο να ενισχυθεί και αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους πατρινούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση