GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί δύο φίλαθλοι της Αργεντινής

Δεν άντεξαν την ένταση και την αγωνία στη διαδικασία των πέναλτι και πέθαναν από ανακοπή καρδιάς... Δύο Αργεντινοί έχασαν τη ...




Δεν άντεξαν την ένταση και την αγωνία στη διαδικασία των πέναλτι και πέθαναν από ανακοπή καρδιάς...
Δύο Αργεντινοί έχασαν τη ζωή τους, όταν η εθνική ομάδα της χώρας τους και η Ολλανδία έφθασαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι στον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ.

Ο μόλις 16 ετών Ερικ Τενκ κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης Λα Μπάντα, όπου είχε εγκατασταθεί μία γιγαντοοθόνη, προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει τον ημιτελικό.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. «Στην παράταση είπε ότι δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν νευρικός, αλλά επειδή ήμασταν όλοι σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του παιχνιδιού, απλά γελάσαμε. Νομίζαμε ότι δεν είχε πρόβλημα», είπε ένας φίλος του στην εφημερίδα Clarin.

Στο Μάρκος Χουαρέζ, ο Ντάνιελ Χόφερ έπαθε ανακοπή την ώρα που πανηγύριζε για την πρόκριση της Αργεντινής, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο πέναλτι.

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση