GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλαν στο μάτι χρήματα και κοσμήματα αλλά τους έπιασε το "μάτι" της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της... Ομάδας Πρόληψης ...



Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της... Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, τρείς αλλοδαποί, υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 54, 38 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε από 42χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ινδίας, ότι το βράδυ της 29.07.2014, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ρεθύμνου, ο 54χρονος και ο 38χρονος, τον χτύπησαν (κρατώντας μεταλλικό σωλήνα και τμήμα από ξύλο) και ο 29χρονος του προκάλεσε σωματικές βλάβες με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από τον 42χρονο, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και κόσμημα του οποίου η αξία ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των τριακοσίων 300 ευρώ.

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και στην συνέχεια, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση