GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ

Λυπάμαι που μπλέκω μέρος αυτού του υπέροχου τραγουδιού με τα κυβερνητικά καραγκιοζλίκια (ωχ, συγγνώμη καλέ μου καραγκιόζη για τη βρισιά) ...

Λυπάμαι που μπλέκω μέρος αυτού του υπέροχου τραγουδιού με τα κυβερνητικά καραγκιοζλίκια (ωχ, συγγνώμη καλέ μου καραγκιόζη για τη βρισιά) τις κυβερνητικές ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ που σταματημο δεν έχουν.
ΤΙ ακούμε από τα στόματα διαφόρων πολιτικών αξιωματούχων από τότε που κάναμε μακροβούτι στη κρίση και στη χρεοκοπία;
Η Ελλάδα μέχρι το 2014 ΘΑ έχει βγει στις αγορές (βγήκαμε, ψωνίσαμε, επιστρέψαμε, αλλά οι μπάμιες από τις αγορές βγήκαν κάρτικες) κάναμε μεγάλα βήματα (προς το γκρεμό), επιτύχαμε πολλά, και άλλες γελοιότητες που δε θέλω να τις γράψω, τις ξέρουμε ΟΛΟΙ άλλωστε.
Με ψεύτικες ελπίδες, αλλά προπάντων με ΨΕΥΤΙΕΣ σε όλα τα επίπεδα, η….. «κυβέρνηση» (εδώ γελάμε) προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία, και να αποτελειώσει το «έργο» που της ανέθεσαν τα αφεντικά της.
Να κάτι ενδιαφέρον, ένα ξεμπρόστιασμα των γελοίων, που δείχνει τι μας περιμένει, τι ΝΕΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας….
«Μοίρασε…καρπαζιές η τρόικα! χρωστάτε 600 δράσεις-κόφτε τα παραμύθια για φοροελαφρύνσεις
Καρπαζιές μοίρασε η ΄τρόικα στην κυβέρνηση και στον Χαρδούβελη. Οι τροικάνοι θύμωσαν από τις «διαρροές» περί φοροελαφρύνσεων έκαναν τον Χαρδούβελη να τις πάρει πίσω και το καλύτερο του είπαν κατάμουτρα ότι χρωστάει 600 μνημονιακές δράσεις και του ζήτησαν να παραταθεί η έκτακτη εισφορά και το 2016!
Σύμφωνα με όσα ανέφερε κορυφαίος κυβερνητικός αξιωματούχος μετά τη συνάντηση με την Τρόικα:
- Ο κύριος Χαρδούβελης δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να επιταχύνει τους ρυθμούς για να εκπληρωθούν μέχρι το φθινόπωρο, πάνω από 600 μνημονιακές δράσεις που εκκρεμούν ήδη από τον Μάιο. Δήλωσαν ευχαριστημένοι, πάντως, που τα πιο δύσκολα προαπαιτούμενα όπως η ψήφιση του νόμου για την «μικρή ΔΕΗ» έχουν ολοκληρωθεί.

-Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως ετοιμάζει λύση για τις δικαστικές αποφάσεις που ανατρέπουν μέτρα του μνημονίου όπως για τους ένστολους κλπ και οι οποίες προκαλούν ανησυχία στην Τρόικα, χωρίς όμως να μπουν απόψε σε λεπτομέρειες.
- Άρχισε το παζάρι για φορολογία, με την Τρόικα να μπαίνει όπως πάντα δυναμικά στο παιχνίδι από την πρώτη συνάντηση ανοίγοντας το θέμα της έκτακτης εισφοράς που τυπικά λήγει φέτος αλλά η Τρόικα θέλει να παραταθεί άλλα δύο χρόνια μέχρι το 2016.»
Το ευχαριστηθήκατε αδέλφια το αρθρακι;
Όχι πως δεν το περιμέναμε δηλαδή κάτι τέτοιο, αλλά λέμε τώρα….
Προσπαθήστε να … «μεταφράσετε» ποιες και τι είναι αυτές οι… μνημονιακές «δράσεις» και ετοιμαστειτε για νέο κυκλο αφαίμαξης, όσοι δε δεν θέλουν να…. «ζοριστούν», ας αγοράσουν ΑΜΕΣΑ μεγάλη ποσότητα (με το συμπάθειο) βαζελίνης, τώρα που είναι ακόμα φτηνή, γιατί κάτι ακούστηκε πως θα την ανεβάσουν στα ύψη και αυτήν, και το… «γράσο» είναι κάπως άβολο.

Και προσέξτε φίλοι μου μια μικρολεπτομέρεια, αυτό το …. «Δήλωσαν ευχαριστημένοι, πάντως, που τα πιο δύσκολα προαπαιτούμενα όπως η ψήφιση του νόμου για την «μικρή ΔΕΗ» έχουν ολοκληρωθεί.», ΜΗΠΩΣ σας λέει κάτι;
Εδώ έρχονται οι τροκάνι, και αδειάζουν επίσημα τα τσιράκια τους, αυτό που κάποιοι αποκαλούν «Ελληνική Κυβέρνηση» και εμείς τα ΖΩΑ, ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και δεν τους στέλνουμε στο γεροδιάολο (που και αυτός ακόμα θα τους στείλει αλλού γιατί είναι τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ που ούτε και εκείνος θα τους θέλει)
Πάρτε το απόφαση αδέλφια, πολύ σύντομα ΟΛΑ αυτά που βλέπουμε και απολαμβάνουμε καθημερινά, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, και ΟΛΑ αυτά τα γραβατωμένα γαϊδουριά θα μετρούν τα κέρδη τους και θα γελούν σε βάρος των κορόιδων.
Διαθέτουν μεγάλη φαντασία, και τρόπους πολλούς για να μας κάνουν να φάμε ξανά, και ξανά, και ξανά, το ίδιο παραμύθι της ανάπτυξης, των επιτευγμάτων, της εξόδου από τα μνημόνια και άλλα πολλά.

Βασίλης Τσούγκαρηςtsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση