GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μέσι… ρούφα!»

Περισσότερο και από τους Γερμανούς χάρηκαν οι Βραζιλιάνοι την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ. Ακόμα και στην καζο...

Περισσότερο και από τους Γερμανούς χάρηκαν οι Βραζιλιάνοι την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ. Ακόμα και στην καζούρα όμως υπάρχουν όρια. Και μια εφημερίδα της χώρας μάλλον τα ξεπέρασε.

Στο πρωτοσέλιδό της, λοιπόν, η «Aqui Pe» έβγαλε όλα τα απωθημένα της διοργάνωσης. Κι αφού παρουσίασε το τρόπαιο μπροστά από το… αναπαραγωγικό σύστημα Γερμανού παίκτη, το συνόδευσε με τον διακριτικό τίτλο: «Μέσι, ρούφα το»!

Παραφράζοντας, δε, το γνωστό σύνθημα που φώναζαν οι Αργεντινοί σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πες μου πώς νιώθεις, Αργεντινή. Που πανηγύρισες τις ήττες μας 7-1 από τη Γερμανία και 3-0 από την Ολλανδία. Που νομίζεις ότι ο Πελέ είναι χειρότερος από τον Μαραντόνα. Που φαντάστηκες ότι θα δεις τον Μέσι να σηκώνει την κούπα σε γεμάτο Μαρακανά. Υποφέραμε, αλλά στο τέλος το απολαύσαμε. Η Γερμανία κέρδισε τον τέταρτο τίτλο της στην παράταση με 1-0. Με κάθε τιμή. Αδέρφια, παραμένουμε οι μόνοι που έχουμε πέντε».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση