GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το καλύτερο παιχνίδι μου, αλλά…»

Ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του. Απροσπέλαστος αμυντικά και ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του, ο Ρον Φλάαρ ξεχώρισε από την εμφ...


Ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του. Απροσπέλαστος αμυντικά και ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του, ο Ρον Φλάαρ ξεχώρισε από την εμφάνιση της Ολλανδίας στον ημιτελικό κόντρα στην Αργεντινή. Όμως η βραδιά δεν είχε happy end για τον αμυντικό της Άστον Βίλα, καθώς αστόχησε σε πέναλτι και η ομάδα του αποκλείστηκε.
«Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου. Είχα αυτοπεποίθηση, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι η νίκη και δυστυχώς δεν ήρθε. Είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο σε αυτό το Μουντιάλ. Είμαι περήφανος για ό,τι καταφέραμε, αλλά θέλαμε κάτι παραπάνω. Φτάσαμε μια ανάσα από το τέλος», δήλωσε ο 29χρονος άσος.
Όσο για το πώς αποφασίστηκε να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της ομάδας του, είπε: «Ο κόουτς με ρώτησε αν ήθελα να εκτελέσω πρώτος πέναλτι και είπα ‘ναι’. Ένιωθα καλά, αλλά δεν κατάφερα να σκοράρω».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση