GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποιεί ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στις Καρυές βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Παιδείας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, επισκέπτεται...


Στις Καρυές βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Παιδείας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, επισκέπτεται το Άγιο Όρος μετά από πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας και του πολιτικού διοικητική Αρίστου Κασμίρογλου.
Ο υπουργός κατέφθασε χθες το απόγευμα στην Ιερά Μόνη Σίμωνος Πέτρας, όπου τον περίμενε ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Ελισαίος. Ο κ. Λοβέρδος μαζί με τους Σιμωνοπετρίτες πατέρες παρακολούθησε τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία.
Σήμερα, ο υπουργός Παιδείας μετέβη στις Καρυές, την πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, προκειμένου να συναντηθεί με την Ιερά Επιστασία και το σύνολο των αντιπροσώπων των 20 Μονών με αντικείμενο της συζήτησης θέματα του Αγίου Όρους και της Αθωνιάδος Σχολής.
Στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις Μονές Παντοκράτορος, Ιβήρων και την Σκήτη Προφήτη Ηλία, με τελικό προορισμό την εορτάζουσα Ιερά Μονή Καρακάλλου. Το βράδυ ο κ. Λοβέρδος θα παραστεί στην Αγρυπνία της Ιεράς Μόνης Καρακάλλου η οποία πανηγυρίζει τους Άγιους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, στους οποίους είναι αφιερωμένο το καθολικό της Μονής.
Αύριο Σάββατο, ο κ. Λοβέρδος θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Δάφνης για την Ουρανούπολη.
Πηγή: agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση