GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη καταδίωξη ληστών στη Βοιωτία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό τριών βαριά οπλισμένων κακοποιών που εισέβ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό τριών βαριά οπλισμένων κακοποιών που εισέβαλαν το μεσημέρι σε επιχείρηση αντιπροσωπείας τσιγάρων στην περιοχή της Θήβας σπάζοντας την τζαμαρία με βαριοπούλα και κρατώντας Καλάσνικοφ.
Οι αστυνομικοί στήνουν μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων, αναζητώντας ένα λευκό βαν που δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δράστες το είχαν αφήσει σε συγκεκριμένο σημείο για να διαφύγουν με αυτό, ή αν το άρπαξαν από τον οδηγό του.
Πάντως, το ανθρακί Hyundai με αθηναϊκές πινακίδες με το οποίο διέφυγαν μαζί με έναν τρίτο συνεργό τους αφού άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από την επιχείρηση, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και εξετάζεται από συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση