GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξόντωση των Ελλήνων

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ΗΤΑΝ κάποτε η καλύτερη εποχή. Μικροί και μεγάλοι ξεχυνόταν στις παραλίε...



Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ΗΤΑΝ κάποτε η καλύτερη εποχή. Μικροί και μεγάλοι ξεχυνόταν στις παραλίες και απολάμβαναν τα μπάνια τους μα πάνω απ’ όλα, τις ομορφιές της Ελλάδας, ομορφιές που ανεκαθεν τις ζήλευαν όλοι.

Δεν χρειαζόταν να πάει κάποιος μακριά αφού οι περισσότεροι είχαν τις παραλίες «δίπλα» στην πόρτα τους.

Όμορφα χρόνια, που έφυγαν και ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουν ποτέ.
Όχι πως δεν υπάρχουν πλέον οι ομορφιές που προανέφερα…. Οι ομορφιές υπάρχουν, αλλά…..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, η και όσες είναι ακόμα, πολύ σύντομα θα περάσουν σε ξένα χέρια, γιατί το ξεπούλημα της Ελλάδας δεν έχει τελειωμό, και μαζί με αυτό της χώρας, είναι και το άλλο, των ανθρώπων οι οποίοι , το μεγαλύτερο ποσοστό τους κατάντησαν ΔΟΥΛΟΙ στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης. Αυτοί, τα παιδια τους, τα παιδια των παιδιών τους κλπ.

Η σκληρή πραγματικότητα, χωρίς τα φτιασίδια που πάνε να της φορέσουν εκείνοι που ξεπουλήθηκαν ΠΡΩΤΟΙ και τώρα, σαν «υπάλληλοι» επιχειρούν (και το πετυχαινουν) να ξεπουλήσουν όλη τη χώρα.

Μιλώ για τους εθνικούς προδότες, τους ατιμώρητους φονιάδες που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών τους. Μιλώ για την ΝΕΑ κατοχική κυβέρνηση και τους δοσίλογους και μαυραγορίτες του 2014, τους σύγχρονους, αλλά και τους σύγχρονους «χαφιέδες», χωρίς την κουκούλα που φορούσαν οι παλιοί, γιατί ΔΕΝ την χρειάζονται, γιατί όλος αυτός ο συρφετός ΔΕΝ φοβάται μη τον αναγνωρίσουν, δρα ανενόχλητος, χωρίς καμία απολύτως αντίσταση από τον κόσμο, και τα «αποσπάσματα» καθημερινά, δίνουν όλο και περισσότερα θύματα.

Στην Ελλάδα του 2014, γεμίσαμε από νέες «Καισαριανές» και από ένα σωρό άλλους τόπους «εκτέλεσης». Βέβαια, οι νεοέλληνες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, και δεν αντιδρούν σε όλα αυτά, αφήνοντας ανενόχλητους τους κατακτητές τους και όλους τους υπόλοιπους που προανέφερα.

ΚΑΠΟΙΟΙ, άρχισαν να ξυπνούν, αν και αργά, και ξυπνούν ξέρετε γιατί;

Γιατί είδαν ΤΩΡΑ το κακό στο κατώφλι τους, ΤΩΡΑ ένοιωσαν την απειλή βλέποντας ΟΛΑ εκείνα για τα οποία κόπιασαν μια ολόκληρη ζωή να τα χάνουν. ΤΩΡΑ τραντάχτηκαν, που πήγαν να «σηκώσουν» από τη τράπεζα κάποια χρήματα και είδαν τους όποιους λογαριασμούς άδειους….

«ΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (λένε ακόμα οι κόλακες και τα διάφορα κομματόσκυλα προσπαθώντας να μαζέψουν τα αμάζευτα.) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ….

Έτσι, προς υπενθύμιση αδέλφια, διαβάστε το παρακάτω, είναι «φρέσκο»…
«ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ: 4.000 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τη μέρα
Σαν θηλιά πνίγουν οι οφειλές τα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά και να ενταχθούν σε ρυθμίσεις.
Στην εφορία χρωστούν 2,6 εκατ. φορολογούμενοι ενώ οι οφειλές αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς κάθε μήνα.
Οι εφορίες κάνουν επιδρομή στους τραπεζικούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να εκδίδονται 4.000 κατασχετήρια τη μέρα. Καλά ακούσατε!

Πάνω από 6 δισ. ευρώ δεν πληρώθηκαν ο πρώτο εξάμηνο του έτους με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να φτάνουν συνολικά τα 67 δισ. ευρώ.

Με το σχέδιό τους το μόνο που έχουν καταφέρει είναι κάθε μήνα να προτίθενται οφειλές ενός δισ., αφού οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν με τα ψίχουλα που λαμβάνουν κι έτσι κινδυνεύουν με κατασχέσεις και με δήμευση της περιουσίας τους.

Να σημειώσουμε ότι η προστασία από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ισχύει μέχρι το τέλος του 2014 και κανείς δε γνωρίζει τι θα συμβεί σε χιλιάδες ιδιοκτήτες που δηλώνουν αντικειμενική αδυναμία να καταβάλουν φόρους εισοδήματος, τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που θα πρέπει να πληρωθεί σε πέντε ακριβές δόσεις και βεβαίως τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του χρόνου.»

Το άρθρο, μιλά για «σχέδιο», και φυσικά δε χρειάζεται κάτι τέτοιο, αφού όλα είναι ολοφάνερα.

Κάθε μήνα, μπαίνουμε όλο και περισσότερο «μέσα», το … χρέος μας μεγαλώνει, και για να το ξεπληρώσουμε, θα δώσουμε σπίτια, χωράφια, αυτοκίνητα, ότι έχουμε και δεν έχουμε εμείς και τα παιδια μας, που τα φέραμε σε μια κοινωνία απατεώνων, και το μόνο που θα τους αφήσουμε είναι χρέη και το απόλυτο μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση