GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή στο Press-gr: Τι απαντά ο δήμαρχος Κηφισιάς Ν. Χιωτάκης στην επιχειρηματία που τον κατηγορεί...

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κηφισιάς, το Press-gr έλαβε το ακόλουθο e-mail: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΧΙΩΤΑΚΗ Κύριοι, σχετικ...

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κηφισιάς, το Press-gr έλαβε το ακόλουθο e-mail:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΧΙΩΤΑΚΗ
Κύριοι, σχετικά με την ανάρτηση σας με τίτλο «Σάλος από τις καταγγελίες επιχειρηματία κατά του δημάρχου Κηφισιάς...»  η οποία φιλοξενεί δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παρασκευοπούλου έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:
Το συγκεκριμένο κατάστημα λειτούργησε παράνομα, αφού μεταξύ άλλων ουδέποτε ήταν επιτρεπτή η χρήση γης "υπεραγορά" (super market-delicatessen) από την ισχύουσα πολεοδομική και υγειονομική νομοθεσία, ούτε ποτέ εξεδόθη η αναγκαία «Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος».
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς προέβησαν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την άρση της παράνομης λειτουργίας, ενέργειες οι οποίες επικυρώθηκαν όχι με μία, αλλά με δύο σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (αρ. αποφ. 336/29.01.2013 και 2500/25.06.2013).
Η επιχείρηση πέτυχε τη χορήγηση προσωρινής διαταγής αναστολής εκτέλεσης της απόφασης Δημάρχου με αριθμό 13141/19.03.2013 για σφράγιση του καταστήματος, χωρίς από αυτή την απόφαση να επιτρέπεται η λειτουργία της επιχείρησης.
Όταν όμως εκδικάσθηκε στην ουσία η υπόθεση, εκδόθηκε η με αριθμό 2500/25-6-2013 απόφαση του Β΄ τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία εκ νέου απέρριψε τη αίτηση αναστολής της UNIK Α.Ε.
Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι η «Αικ. Παρασκευοπούλου Α.Ε.» είχε ασκήσει αίτηση ανάκλησης της ως άνω απορριπτικής απόφασης (2500/2013) ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, από την οποία παραιτήθηκε αυτοβούλως.
Σας τονίζουμε ότι γνώριζε εξαρχής η ενδιαφερόμενη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «UNIK Α.Ε.» ότι δεν επιτρέπεται στο υπό κρίση Οικοδομικό Τετράγωνο της Νέας Ερυθραίας η λειτουργία υπεραγοράς.
Ως εκ τούτου, τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα είναι συκοφαντικές, αβάσιμες και κακόβουλες δηλώσεις που αναπαράγονται αβασάνιστα προφανώς για να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματά του για την άρση της ως άνω προσβολής και την ανάδειξη της αλήθειας.

4 σχόλια

  1. τι λες ρε τεως δημαρχε...
    δεν ξερουμε πως διοικουσες τοσα χρονια τον δημο...
    ολα οσα λεει η καταγγελουσα ειναι και σωστα και αληθινα...
    τι περιμενει ομως κανεις απο εναν υβριστη ψευτη και δυναστη να ισχυριστει...
    Νικολακι παρτο ειδηση παπαλα η εξουσια για σενα πλεον...
    και ασε τις απειλες για μηνυσεις και τα λοιπα δικα σου συναφη...
    υπαρχουν στοιχεια...πολλα στοιχεια...
    και υπαρχουν και αλλοι παθοντες που μαζευονται ...και αλοιμονο στην ωρα που θα ακουστουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κηφιστανιστας23 Ιουλ 2014, 9:51:00 μ.μ.

    ο Χιωτακης ακομη δεν το εχει χωνεψει οτι οι Πολιτες της Κηφισιας Ερυθραιας Εκαλης τον εστειλαν κανονικα!
    πιστευει οτι απο τον Σεπτεμβριο θα ειναι ο παντοδυναμος Νικος οπως τοσα χρονια (περιπου 15) !
    αλλα ηδη ο αξιος τιμιος εμπειρος ανθρωπινος ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ εχει παρει την κατασταση στα χερια του και οι σχεσεις των συμπολιτων θα εξομαλυνθουν οπως και τα φαινομενα της χιωτακικης κακοδιοικησης θα εξαφανηστουν!
    τωρα ο Χιωτακης ειναι στην αντιπολιτευση ...αυριο πιθανον να ειναι στον δημο Κορυδαλλου με τις περιπετειες που εχει με την Δικαιοσυνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Κ.ΧΙΩΤΑΚΗ;
    ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
    ΜΗΠΩΣ , ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑΣ;;;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ...ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -υπαρχει Κηφισιωτης Ερυθραιωτης που να μην γνωριζε τι πραγματικα συνεβαινε επι δημαρχιας του Νικου Χιωτακη
    -υπαρχει επαγγελματιας η επιχειρηματιας που να μην ειχε νιωσει το χερι της εξουσιας στην τσεπη του
    -υπαρχει πολιτικος η μεγαλοεπιχειρηματιας η μεγαλοεπισκευαστης που να μην γνωριζει εκ του πλησιον τον Νικολακι
    -υπαρχει κοινο ταμειο ολων των εμπλεκομενων που μοιραζοταν η πιτσα σε ισα κομματια για να μην ανοιγουν στοματα γιαυτο και ολοι ηθελαν να πανε σε αυτην την παραταξη για την μεγαλη πιτσα που ειχε τα δωδεκα χρονια
    -η καταγγελουσα εχει δικαιο σε οτι λεει διοτι ετσι λειτουργουσε το συστημα της δυναστειας
    -δεν ηταν δυνατον ο ιδιος ο δημαρχος να ζηταγε τα λεφτα αλλοι ετρεχαν στις επαφες
    -αυτος το μονον που ελεγε ηταν <<< ...οσο ειμαι εγω εδω αυτος δεν θα παρει ποτε την αδεια...>>> αν υπηρχε αρνηση ανταποκρισης απο τον δυστυχη που πιανοταν στα δικτυα τους
    -ηδη δυο απο αυτους υπαλληλους του δημου τους μαγκωσε η ερευνα μαυρου μη δικαιολογημενου χρηματος στους τραπεζικους λογαριασμους τους
    -ναστε σιγουροι οτι επονται και αλλοι διοτι τωρα που εχασε η παραταξη της δυναστειας την εξουσια η ερευνα θα προχωρησει ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ (για τους γνωριζοντες....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση