GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντινόπουλος: Αν δεν μειώσουμε τους φόρους θα μειώνονται οι ψηφοφόροι

«Αν δεν μειώσουμε τους φόρους δυστυχώς θα βλέπουμε τους ψηφοφόρους να μειώνονται δραματικά», δήλωσε στον realfm 97,8 και την εκπομπή...


«Αν δεν μειώσουμε τους φόρους δυστυχώς θα βλέπουμε τους ψηφοφόρους να μειώνονται δραματικά», δήλωσε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος απαντώντας στο ερώτημα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των επιχειρήσεων.
Και πρόσθεσε: «Αν δεν κάνουμε τις φοροελαφρύνσεις -και εν πάση περιπτώσει η τρόικα μπορεί να λέει τα δικά της- αλλά ας έρθει να δει και τι συμβαίνει και στην ελληνική κοινωνία. Αν δεν κάνουμε αυτές τις φοροελαφρύνσεις και την αύξηση των δόσεων δεν θα πληρώνει και κανείς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές».
Στο ΥΠΕΣ δεν προβλέπονται απολύσεις για το 2014
Αναφερόμενος στο ζήτημα των απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ο υπουργός Εσωτερικών επικαλούμενος το ρεπορτάζ του σημείωσε: «Πράγματι οι απολύσεις ήταν ένα μεγάλο αγκάθι, όμως βλέπετε ότι το αγκάθι αυτό φαίνεται να κλείνει μέσα στο 2014. Δηλαδή, η τρόικα δεν ζητάει απολύσει από το 2015 και μετά. Αυτές οι 6.500 απολύσεις του 2014 νομίζω ότι τέλος πάντων έχει βρεθεί αυτή η δεξαμενή. Σε κάθε περίπτωση στο υπουργείο Εσωτερικών δεν προβλέπονται απολύσεις για το 2014, δεν προβλέπονται άλλες απολύσεις και είναι αυτό το οποίο είπα και στο παρελθόν ότι πλήρωσε βαρύ τίμημα στις απολύσεις η τοπική αυτοδιοίκηση. Με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς.
«Ομως χάρη σε ένα πρόγραμμα το οποίο –επιτρέψτε μου να σας πω- το εκπόνησε η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και αυτό είναι προς τιμή της. Το εκπόνησε μάλιστα και σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον κ. Μητσοτάκη και έχουμε τη δυνατότητα αυτής της εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας που θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στους όρους και τις απαιτήσεις μίας κινητικότητας, χωρίς όμως να υπάρχουν απολύσεις».
Στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα για εκλογές πριν από την προεδρική εκλογή ο κ. Ντινόπουλος απάντησε: «Εγώ τα αριστερά, είτε είναι παρενθέσεις είτε οτιδήποτε άλλο, δεν με ενθουσιάζουν καθόλου. Η διαφορά μου είναι και ιδεολογική και στάση ζωής. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, τουλάχιστον εμείς που υπηρετούμε αυτή την κυβέρνηση, είναι ότι έχουμε μπροστά μας το οποίο πρέπει να κάνουμε. Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να χρησιμοποιήσουν δηλαδή την προεδρική εκλογή για να προκαλέσουν εκλογές –όχι πως δεν έχει συμβεί και στο παρελθόν αυτό για να είμαστε δίκαιοι- νομίζω ότι δεν θα τους ανταμείψει, χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση, η ελληνική κοινωνία».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση