GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη μύτη: Το μακιγιάζ κάνει θαύματα...

Η σωστή φωτοσκίαση μπορεί να μεταμορφώσει τη φαρδιά ή χοντρούλα μύτη σου σε μύτη κομψοτέχνημα που θα ζήλευε και η J.Lo... Πώς ...



Η σωστή φωτοσκίαση μπορεί να μεταμορφώσει τη φαρδιά ή χοντρούλα μύτη σου σε μύτη κομψοτέχνημα που θα ζήλευε και η J.Lo...
Πώς θα το πετύχεις; Μετά τις φωτοσκιάσεις για να δημιουργήσεις γωνίες είναι η ώρα της τέλειας, ζηλευτής μύτης. Θα χρειαστείς ένα σκούρο μέικ-απ σε στικ και ένα λεπτό πινέλο.

Παίρνεις μια ποσότητα υλικού με το πινέλο και το απλώνεις στα πτερύγια της μύτης με φορά προς τα πάνω (προς την κόγχη του ματιού).
Αν θέλεις η μύτη να φαίνεται και πιο ανασηκωμένη, περνάς το πινέλο και στην άκρη του χόνδρου με φορά από κάτω προς τα πάνω.
Όταν ολοκληρώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου, θα περάσεις μια μικρή ποσότητα τερακότα με ένα φαρδύ πινέλο πάνω στο χόνδρο για να δώσει την αίσθηση φυσικού κοκκινίσματος από τον ήλιο.

Προσοχή γιατί αν το παρακάνετε η μύτη θα μοιάζει σαν να άρπαξε στο σολάριουμ.
Έξτρα τιπ: Άπλωσε ελάχιστο (πραγματικά ε-λά-χι-στο) κονσίλερ πάνω στο κόκαλο της μύτης, ταμποναριστά με τα δάχτυλα, για να φαίνεται πιο λεπτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση