GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Πάτρα, ορεινή Αχαία και Μεσσηνία για τυχόν κρησφύγετα του Ν. Μαζιώτη

Στην Πάτρα, στα ορεινά της Αχαΐας, αλλά και στην Μεσσηνία έκαναν έρευνες κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας λίγο μετά τη...



Στην Πάτρα, στα ορεινά της Αχαΐας, αλλά και στην Μεσσηνία έκαναν έρευνες κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας
λίγο μετά την επεισοδιακή σύλληψη χθες του καταζητούμενου και επικηρυγμένου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, οι αστυνομικοί κατέφθασαν και ερεύνησαν σπίτια και κτίσματα τόσο στην πόλη της Πάτρας, όσο και σε ορεινά σημεία της Αχαΐας, καθώς επίσης και στην Μεσσηνία.

Παρ’ όλα αυτά δεν εντόπισαν κάποια σημαντικά στοιχεία που να συνδέουν τον Νίκο Μαζιώτη με την περιοχή, περισσότερο από την αιματηρή ληστεία που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2013 στην Τράπεζα Πειραιώς στην Κλειτορία Αχαΐας.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί αναζητούν ίχνη του… Μιχάλη Μιχελάκη στην Δυτική Ελλάδα, καθώς με αυτό το όνομα κυκλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό ο Ν. Μαζιώτης, ενώ με τη συγκεκριμένη πλαστή ταυτότητα είχε αγοράσει και το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Accent, χρώματος ασημί, το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε και πιθανόν είχε χρησιμοποιηθεί και στην αιματηρή ένοπλη ληστεία που έγινε στην Κλειτορία.
Πάντως, αυτό που αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. είναι πως ο καταζητούμενος Μαζιώτης, τον τελευταίο μήνα μάλλον κινείτο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, αν και παλαιότερα ίχνη του τον έφερναν να έχει βρει κρησφύγετο στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η Αστυνομία, δια στόματος του ίδιου του Αρχηγού της Δ. Τσακνάκη κάνει έκκληση στους πολίτες, όποιος γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα, (η οποία θεωρείται πιθανό να χρησιμοποιήθηκε για την ενοικίαση κάποιων σπιτιών ή άλλων χώρων), ή για το παραπάνω αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στα τηλέφωνα 1014 και 10414.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση