GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνουν χωρίς να βιάζονται στον Ολυμπιακό

Με χαμόγελα επιστρέφει σήμερα η διοικητική αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη, όπου  πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση τη...



Με χαμόγελα επιστρέφει σήμερα η διοικητική αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη, όπου  πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ, Ερυθρό Αστέρα και Νεπτούνας, σε έναν όμιλο που είναι φαβορί για τη πρώτη θέση. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν τους αντιπάλους, αφού ξέρουν από πρώτο χέρι πως ακόμα και το 10-0 στη κανονική περίοδο της διοργάνωσης δε λέει απολύτως τίποτα, όμως με εξαίρεση τα δύσκολα και μακρινά ταξίδια, η κλήρωση στον 4ο όμιλο ήταν… παραγγελία.

Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, φουλάρουν για την εύρεση ενός ή δύο βασικών παικτών που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και μετέπειτα θα γίνουν και οι προσθήκες δύο-τριών νεαρών είτε συμπληρωματικών, είτε για επένδυση στο μέλλον. Η περίπτωση του Βλαντιμίρ Μίτσοφ απασχόλησε έντονα τις προηγούμενες ημέρες και απασχολεί, αλλά για τον Σέρβο φόργουορντ υπάρχουν πολλά εμπόδια. Εκτός του ότι έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, έχει πολύ υψηλό κασέ, που μάλιστα ανεβαίνει συνεχώς, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει γι’ αυτόν. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ κάποιες πληροφορίες ανέφεραν χθες πως στόχος του μάνατζερ του Σέρβου φόργουορντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είναι να τον υπογράψει έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ετησίως.

Ο Σέρβος φόργουορντ θέλει να παίξει στην Ρεάλ και έχει καλύτερη πρόταση στο οικονομικό από την Γαλατάσαραϊ, οπότε ο Ολυμπιακός δεν είναι προτεραιότητά του. Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν πλέον την αγορά για παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει στη περιφέρεια και θα έχουν έχει τις επόμενες ημέρες τη προσοχή τους στραμμένη στο summer league του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως κοιτούν και παίκτη στο «4», αν και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ φαίνεται να έχει κερδίσει τη μάχη της… παραμονής του.

Τέλος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sportday ο Ολυμπιακός κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του 24χρονου σμολ φόργουορντ του Πανιωνίου, Χρήστου Σαλούστρου, που τη περίοδο 2008-2009 αγωνίστηκε στο τμήμα των εφήβων του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση