GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έφοδοι» Κικίλια σε πυροσβεστικούς σταθμούς της Αττικής

Τις αιφνιδιαστικές του επισκέψεις στην Πυροσβεστική, με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα που επικρατούν στην υπηρεσία, συνέχισε και...


Τις αιφνιδιαστικές του επισκέψεις στην Πυροσβεστική, με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα που επικρατούν στην υπηρεσία, συνέχισε και σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας βρέθηκε στον πυροσβεστικό σταθμό στην Πάρνηθα, στο Μαρούσι, στο Μαρκόπουλο και στο Κορωπί.
Μετά τις… εφόδους του στους κεντρικούς πυροσβεστικούς σταθμούς της Αττικής, ο υπουργός κατέληξε στις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ στην Ελευσίνα.
Εν τω μεταξύ, ένα απρόοπτο συνέβη ενώ ο κ. Κικίλιας βρισκόταν καθοδόν προς τις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Ελευσίνα. Ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, ο υπουργός πέρασε από σημείο στο οποίο σημειώθηκε ατύχημα ενός άλλου αυτοκινήτου με διερχόμενη μοτοσικλέτα. Ο κ. Κικίλιας σταμάτησε για να βοηθήσει τους τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση