GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Συνεπλάκη με αστυνομικούς για να μη συλληφθεί

Προτίμησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον σταμάτησαν για έλεγχο, παρά να πέσει στα χέρια τους έχοντας πάνω του κ...


Προτίμησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον σταμάτησαν για έλεγχο, παρά να πέσει στα χέρια τους έχοντας πάνω του κοκαΐνη ένας 43χρονος στα Τρίκαλα! Το μόνο που κατάφερε, όμως, ήταν να προσθέσει κι άλλες κατηγορίες στην πλάτη του.
Ο 43χρονος άρχισε να απειλεί και να βρίζει τους αστυνομικούς αρνούμενος να υποβληθεί σε έλεγχο και, όταν είδε ότι πήγαιναν να του περάσουν τις χειροπέδες, άρχισε να τους χτυπά. Μετά από σύντομη συμπλοκή, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν ένα σουγιάς και 0,2 του γραμμαρίου κοκαΐνη. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για απείθεια, οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.
*** Διάφορα είδη ναρκωτικών είχαν στο αυτοκίνητό τους δυο νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Κατά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 59,1 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 0,3 γραμμαρίου, καπνός βάρους 3,2 γραμμαρίων εμποτισμένος με χασισέλαιο και μια συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 1,3 γραμμαρίου.
*** Μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 4,8 γραμμαρίων και άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίου είχε μαζί του ένας 54χρονος που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
*** Μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και πέντε χάπια που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν στην κατοχή ενός 40χρονου που συνελήφθη στην Τρίπολη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση