GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φοβάμαι να κάνω δεύτερο παιδί»

Για το γάμο της με τον Νίκο Χατζή, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Νίκη Κάρτσωνα. «Ε...


Για το γάμο της με τον Νίκο Χατζή, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Νίκη Κάρτσωνα.
«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι τόσα χρόνια με ένα σύντροφο», είπε όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί και συνέχισε: «Θέλει δουλειά και θέληση για να διατηρηθεί η σχέση. Δεν υπάρχουν μυστικά και μαγικές συνταγές. Για μένα δεν υπάρχει καν αυτό το για πάντα . Και ευτυχώς, γιατί έτσι καλείσαι να διεκδικείς καθημερινά το σύντροφο σου. Πάντως όχι, δεν υπήρξαν στιγμές στο γάμο μου που να πω “βαρέθηκα, δεν αντέχω άλλο” . Απλά, με τον Νίκο είμαστε δεκαέξι χρόνια μαζί και καμιά φορά λέω “μα δεν είναι δυνατόν. Τόσα χρόνια μαζί…” Θέλω, όμως, να είμαι με αυτό τον άνθρωπο για όσο… Δεν θα αφήσω ένα νούμερο να με πνίξει, περνάω καλά με τον άνθρωπο μου».
Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού στην οικογένειά τους, η ίδια απαντάει:
«Μου έχει περάσει από το μυαλό σαν ιδέα, αλλά μου έχει φύγει. Και όσο περνά ο καιρός, μου φεύγει όλο και περισσότερο. Σίγουρα όχι λόγω της καριέρας μου. Αυτά τα ακούω σαν δικαιολογίες. Δεν μπορείς να βάλεις καμιά καριέρα πιο πάνω από το παιδί σου. Ίσως λόγω ενός φόβου δικού μου. Φοβάμαι να κάνω ένα δεύτερο παιδί, γιατί είμαι μια γυναίκα που δίνεται πολύ. Με τον Φίλιππο, το γιο μου, δούλεψα αρκετά, τον ανέθρεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι δεν θα έχω όσο χρόνο θα ήθελα για να ασχοληθώ με την ανατροφή ενός δεύτερου παιδιού. Γιατί δεν είμαι σε καμία περίπτωση από τις γυναίκες που θα αφήσουν να μεγαλώσει το παιδί τους μια άλλη γυναίκα», είπε στο περιοδικό Like.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση