GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Παπαγεωργόπουλος: "Κρυστάλλινοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου, με υπογραφή δυο δικαστικών πραγματογνωμόνων!"

Σχετικά με τα όσα αναφέρονται σήμερα από τα ΜΜΕ περί «μαύρου χρήματος», θα ήθελα να πληροφορηθούν οι πάντες ότι, μετά από δικασ...



Σχετικά με τα όσα αναφέρονται σήμερα από τα ΜΜΕ περί «μαύρου χρήματος», θα ήθελα να πληροφορηθούν οι πάντες ότι, μετά από δικαστική εντολή ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ των οικονομικών μου και των οικονομικών της πολιτικής μου οργάνωσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» που κέρδισε τις Δημοτικές εκλογές των ετών 1998, 2002 και 2006, έλεγχο που αποδέχτηκα με χαρά γιατί τα πάντα ήταν διαφανή και παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολιτικό κόμμα που επισήμως αρνείται έλεγχο των οικονομικών του.

Την 29.11.2013 – πριν δηλαδή 8 μήνες – κατετέθη η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ η οποία βρίσκει απολύτως ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΥΣ τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και συγκεκριμένα στην σελ. 48 αναφέρει στο συμπέρασμά της:

«Η συνολική διαφορά στις χρήσεις 1999-2008 μεταξύ οικογενειακού εισοδήματος και καταθέσεων ήταν ΘΕΤΙΚΗ και ύψους 379.164,74 €»!

ΑΨΟΓOI δηλ. οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί! Όσον αφορά τον τραπεζικό λογαριασμό της πολιτικής μου οργάνωσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» μέσω του οποίου τα 12 χρόνια της ύπαρξής της διακινήθηκαν όλα και όλα 259.721,33 € και δεν έχει ουδεμία σχέση ή επαφή με τους προσωπικούς μου τραπεζικούς λογαριασμούς, οι δύο Καθηγητές Πανεπιστημίου – Δικαστικοί Πραγματογνώμονες αναφέρουν στη σελ. 21 στο συμπέρασμά τους: «αποδεχόμαστε την νομιμότητα της λειτουργίας αυτών των δύο λογ/σμών της Τράπεζας Κύπρου», δηλ. της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»!

Η αλήθεια ευτυχώς είναι γραπτή, έχει και την υπογραφή δύο Καθηγητών Πανεπιστημίου – Δικαστικών Πραγματογνωμόνων και πιστεύω ότι δεν κρύβεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση