GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανός πρέσβης: Προς το συμφέρον των ΗΠΑ να βγει η Ελλάδα δυνατή από την κρίση

Την καθιερωμένη δεξίωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας παρέθεσε χθες...



Την καθιερωμένη δεξίωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας παρέθεσε χθες ο Αμερικανός πρέσβης Ντέιβιντ Πιρς. Κατά την ομιλία του δήλωσε: ««Είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να βγει η Ελλάδα από την κρίση πιο δυνατή».

Ο Αμερικανός πρέσβης εξέφρασε το θαυμασμό του για τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα και τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενδυναμωθούν οι ήδη ισχυρές, όπως τις χαρακτήρισε, σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας. Ο κ. Πιρς συζήτησε και με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με την περαιτέρω συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, ενώ με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο αντάλλαξαν απόψεις για την ανάπτυξη της χώρας μέσω επενδύσεων.

Το παρών έδωσαν επίσης, οι κ.κ. Ευάγγελος Μειμαράκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Βασίλης Κικίλιας και ο Μάκης Βορίδης. Ο Αμερικανός πρέσβης είχε με όλους σύντομες συζητήσεις. Επίσης, καλεσμένοι στη δεξίωση ήταν πρέσβεις και διπλωμάτες από όλες τις χώρες. Τα μέτρα γύρω από την πρεσβευτική κατοικία αλλά και την Αμερικάνικη πρεσβεία ήταν δρακόντεια ενώ λόγω του αποκλεισμού, από την τροχαία, κάποιων δρόμων υπήρξε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση