GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ για τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποσπάσματα συνέντευξης του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστου Μαχαίρα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στο Νίκο Χατζηνικολά...



Αποσπάσματα συνέντευξης του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστου Μαχαίρα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στο Νίκο Χατζηνικολάου:

"Για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφίσματος

Δεν μου επιτρέπεται να προκαταλάβω την απόφαση του κόμματος σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία. Θα πω, πάντως ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μορφές έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, όταν μάλιστα η κυβέρνηση νομοθετεί με ακραίους και βεβιασμένους τρόπους. Το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ εισήχθη άρον – άρον , χωρίς πολιτικό και κοινωνικό διάλογο και με τον ίδιο τρόπο επιχειρείται να ψηφιστεί.

Για τη «μικρή ΔΕΗ»

Η ΔΗΜΑΡ έχει έγκαιρα ταχτεί κατά του τεμαχισμού και της πώλησης της μικρής ΔΕΗ, που κάθε άλλο παρά μικρή είναι. Πρόκειται για το φιλέτο της εταιρείας. Πωλούνται υποδομές, προσωπικό, πελατολόγιο.

Για τις αποκρατικοποιήσεις

Η Δημοκρατική Αριστερά υποστηρίζει – το υποστήριζε και επί της τρικομματικής κυβέρνησης – ότι οι αποκρατικοποιήσεις δεν πρέπει να γίνονται για δημοσιονομικούς και μόνο λόγους, αλλά πρέπει να εντάσσονται και να υπηρετούν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση