GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγει ο Τζεμπούρ

Την αποχώρηση του Ράφικ Τζεμπούρ από τη Νότιγχαμ επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας, Στιούαρτ Πιρς τονίζοντας πως στην έξοδο είναι ...


Την αποχώρηση του Ράφικ Τζεμπούρ από τη Νότιγχαμ επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας, Στιούαρτ Πιρς τονίζοντας πως στην έξοδο είναι και ο Τζαμέλ Αμπντούν.
«Ο Ράφικ θα φύγει από την ομάδα, βρισκόμαστε στη διαδικασία για να συμφωνήσουμε για τη λύση του συμβολαίου του. Ίσως και ήδη να έχουμε συμφωνήσει. Δεν έχει επιστρέψει για την προετοιμασία και δεν θα παίξει ξανά στη Νότιγχαμ», τόνισε για τον Αλγερινό φορ, ο οποίος εφόσον κερδίσει την ελευθέρας του θα επιδιώξει συνάντηση με την ΑΕΚ κι εφόσον δεχτεί την πρότασή της σε χρήματα και διάρκεια θα επιστρέψει, μιας και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Football League.
Όσο για τον συμπατριώτη εξτρέμ, είπε: «Είχαμε μια συνάντηση με τον Αμπντούν και τον μάνατζέρ του στις αρχές της εβδομάδας και του είπαμε πως είναι ελεύθερος να φύγει. Ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Στο μεταξύ, θα συνεχίσει να προπονείται μαζί μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση