ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μια παρέα επαρχιωτών κατεβαίνει προς Πειραιά...

Share it:
Μια παρέα επαρχιωτών κατεβαίνει προς Πειραιά στα στέκια που συχνάζουν οι Πειραιώτες μάγκες, για να μάθουν να φέρονται πιο μάγκικα.
Μπαίνουν σε ένα κουτούκι και κάθονται με τεντωμένα τα αυτιά τους μπας και αρπάξουν κανένα μάγκικο που δε ξέρουν. Σε λίγο μπαίνει μια παρέα από το λιμάνι. Ώπα θα τη βρούμε λέει τώρα ο ένας επαρχιώτης που και η πόλη του είχε και αυτή λιμάνι, το νου σας μη σας ξεφύγει κάτι.
Εκεί που πίνανε και γλεντάγανε οι Πειραιώτες ένας από αυτούς αερίζεται, γυρίζει πίσω το κεφάλι του και λέει ναι… κοιτιούνται οι επαρχιώτες, μετά από λίγο ξαναρίχνει δεύτερη ξαναγυρίζει το κεφάλι του και λέει πάλι ..ναι.
Να μην το παρατραβήξουμε αυτό έγινε και τρίτη και τέταρτη φορά ο μάγκας ξαναγύριζε το κεφάλι του και έλεγε πάντα ναι… οπότε δεν κρατήθηκε ο ένας επαρχιώτης και με απορία ρωτάει τον Πειραιώτη γιατί κάθε φορά που ρίχνει και μία γυρίζει το κεφάλι του και λέει πάντα ναι.
- Ααα…του λέει ο Πειραιώτης ο πισινός μου ρωτάει κάθε φορά εάν είστε από το Βόλο και του λέω ναι.. ναι.
Share it:
Reactions:

Χιούμορ

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση