GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καράογλου: "Οι Θεσσαλονικείς χορτάσαμε από μακέτες και υποσχέσεις, απαιτούμε έργα στο χώρο της υγείας"

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσε σήμ...



Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσε σήμερα (Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014) ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με την οποία ζητά να ενημερωθεί σε ποιές ενέργειες προβλέπεται να προβούν τα παραπάνω Υπουργεία προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν οι διαδικασίες ανέγερσης της νέας πτέρυγας 200 κλινών του Νοσοκομείου "Άγιος Παύλος", η υλοποίηση του οποίου παραμένει στα χαρτιά εδώ και περίπου 20 χρόνια, καθώς με ποιόν τρόπο προβλέπεται να χρηματοδοτηθεί το έργο, αλλά και ποιό θα είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

Ο Βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει "επιτακτική" την ανάγκη ανέγερσης της νέας πτέρυγας στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, ιδίως μετά την μεταφορά σε αυτό 4-5 κλινικών του Νοσοκομείου "Παναγία", ενώ παράλληλα θέτει και το ζήτημα της ουσιαστικής αναβάθμισης του, μιας και καλύπτει εξ' ολοκλήρου την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης, ο κ. Καράογλου δήλωσε τα εξής: "Στην Ελλάδα του 2014 το κτίριο του νοσοκομείου "Άγιος Παύλος" ανήκει στο Υπουργείο Υγείας, ενώ ο αύλειος χώρος του στο Υπουργείο Εργασίας. Αυτό το μπλέξιμο αρμοδιοτήτων έχει ως αποτέλεσμα ένα έργο πνοής και ουσίας για το χώρο της υγείας να παραμένει στα λόγια εδώ και περίπου 20 χρόνια. Κατ' επανάληψη, με ερωτήσεις μου και τοποθετήσεις στη Βουλή, έχω επισημάνει ότι οι Θεσσαλονικείς χορτάσαμε από μακέτες και υποσχέσεις. Πλέον απαιτούμε έργα. Έργα σημαντικά, έργα ουσίας, έργα προσφοράς και συνεισφοράς στο δημόσιο συμφέρον. Ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, οφείλουν να αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα. Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, η υγεία δεν πρέπει να εντάσσεται σε μνημόνια και να υπόκειται σε περικοπή δαπανών"."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση