GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβάλλεται ο γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου; Η... μπλόφα, οι προσκλήσεις και ο θυμός του γαμπρού

Πέπλο όχι... νυφικό, αλλά μυστηρίου καλύπτει τον περίφημο γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου και της αγαπημένης του Πωλίνας αφού και......



Πέπλο όχι... νυφικό, αλλά μυστηρίου καλύπτει τον περίφημο γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου και της αγαπημένης του Πωλίνας αφού και... ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει ο γάμος την Κυριακή στη Χερσόνησο αιφνιδίως τα πλάνα άλλαξαν και διέρρευσαν πληροφορίες ότι ο γάμος αναβάλλεται. Κάτι που επιβεβαίωσαν τελικά και οι γονείς της νύφης με σχετικές δηλώσεις τους.
Το τι θα γίνει τελικά παραμένει άγνωστο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναβολή ήταν απόφαση του νεαρού Ανδρέα λόγω υπερβολικής δημοσιότητας που πήρε το θέμα - και μετά κυρίως τη διαρροή της πρόσκλησης - με αποτέλεσμα ο ίδιος να ζητήσει να ακυρωθούν οι προσκλήσεις προς τους καλεσμένους με συνοπτικές διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ... μπλόφα προκειμένου να παραπλανηθούν οι παπαράτσι και τα ΜΜΕ και ο γάμος να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, συγγενικά πρόσωπα και άτομα του περιβάλλοντος των παιδιων αναφέρουν χαρακτηριστικά "Τα παιδιά θα παντρευτούν. Αλλά δεν ηθελαν δημοσιοτητα. Δεν ειναι μπλόφα η αναβολή"

Πάντως σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ακόμη και οι καλεσμένοι από την πλευρά της μητέρας του Ανδρέα, συνάδελφοι στο υπουργείο, την ευρωπαική επιτροπή και στο ευρωκοινοβουλιο πήραν μήνυμα να μην έρθουν στην Κρήτη τουλάχιστον για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

2 σχόλια

  1. Εδω ο κοσμος καιγεται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας εβαλαν στα μνημονια και εχουν και θρασσος.Γιαουρτια στο γαμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση