GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνει η Κομισιόν το «ραντεβού» με τρόικα στο Παρίσι

Επιβεβαιώνεται τελικά και από την πλευρά της Κομισιόν ότι θα υπάρξει συνάντηση με την τρόικα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Παρίσι. Συγ...


Επιβεβαιώνεται τελικά και από την πλευρά της Κομισιόν ότι θα υπάρξει συνάντηση με την τρόικα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας «Καθημερινή» σε εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκύπτει ότι οι επικεφαλής της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ θα συμμετάσχουν σε μία προπαρασκευαστική συνάντηση στη γαλλική πρωτεύουσα.
Η ίδια πηγή, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι σκοπός αυτής της συνάντησης στο Παρίσι είναι να αναγνωρίσει τα βασικά ζητήματα τα οποία θα συζητηθούν στην επόμενη αξιολόγηση η οποία θα γίνει στην Αθήνα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση των Παρισίων ασφαλώς δεν υποκαθιστά την πλήρη αξιολόγηση της τρόικας, ωστόσο ο καθένας καταλαβαίνει πως αποτελεί απόδειξη ότι η χώρα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της έναντι των θεσμικών της εταίρων.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση