GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμάει τον Λεβ η πατρίδα του

Με τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της, η εθνική Γερμανίας επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το τρόπαιο του Μουντιάλ μετά από...


Με τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της, η εθνική Γερμανίας επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το τρόπαιο του Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια. Το σπουδαίο αυτό επίτευγμα δεν πρόκειται να… προσπεραστεί από την γενέτειρα πόλη του Γερμανού προπονητή.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης Σέναου σκοπεύει να τιμήσει τον 54χρονο τεχνικό με τον τίτλο του επίτιμου πολίτη της περιοχής.
«Είμαστε υπερήφανοι για τον Γιόακιμ Λεβ. Έκανε γνωστό το όνομα της Σέναου σε ολόκληρο τον κόσμο», υποστήριξε ο Πίτερ Σέλσχορν.
Το βράδυ της Δευτέρας, το τοπικό συμβούλιο ομόφωνα ψήφισε υπέρ της συγκεκριμένης κίνησης, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να δοθεί και το όνομά του στο γήπεδο της πόλης όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος, ο Λεβ έχει ήδη συμφωνήσει με την τιμητική αυτή διάκριση που θα του απονεμηθεί και θα πραγματοποιηθεί μια εντυπωσιακή δεξίωση για το εν λόγω γεγονός.
Όσον αφορά το μέλλον του στα «πάντσερ», ο πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, θεωρεί πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του που διαρκεί μέχρι το EURO του 2016 στην Γαλλία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση