GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζίρος-ρεκόρ και κέρδη για την Μπαρτσελόνα

Οικονομική άνοιξη διάγει η Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από την παρουσίαση του Χαβιέρ Φάους (αντιπρόεδρ...



Οικονομική άνοιξη διάγει η Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από την παρουσίαση του Χαβιέρ Φάους (αντιπρόεδρος επί των οικονομικών) την Τρίτη για τα πεπραγμένα των «μπλαουγκράνα» κατά τη σεζόν που πέρασε.

Σύμφωνα μ” αυτά, η ομάδα παρουσίασε καθαρά κέρδη μετά από τους φόρους 41 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα έσοδα έφτασαν στο ιλιγγιώδες ποσό των 530 εκατομμυρίων όπως αναφέρει το contra.gr.
Κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Μπαρτσελόνα κατάφερε με μειώσει το χρέος της κατά 143 εκατομμύρια ευρώ ενώ κατόρθωσε για τρίτο σερί έτος να έχει κέρδη και όχι απώλειες.

Κάπως έτσι το καμάρι της Καταλονίας έφτασε στη δεύτερη θέση της λίστας του forbes με τις πιο ισχυρές, οικονομικά, ομάδες στον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση