GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχει! Το γραφείο Τύπου του Μανιάτη δεν... παίζεται

Μεγάλη σημασία στην επικοινωνία δίνει ο βουλευτής Αργολίδας και υπουργός Γιάννης Μανιάτης. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με την ...



Μεγάλη σημασία στην επικοινωνία δίνει ο βουλευτής Αργολίδας και υπουργός Γιάννης Μανιάτης. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με την Αργολίδα, όπου εκλέγεται...
Μάλιστα το γραφείο τύπου του, έχει εκπαιδευτεί τόσο καλά, που έχει αποκτήσει την ικανότητα να παρουσιάζει ακόμα και τα χειρότερα ως βέλτιστα.
Τελευταίο και χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι καλοκαιρινές αυξήσεις ως 11,5% επί των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ που θα κληθούν να πληρώσουν από την Παρασκευή, δύο εκατομμύρια περίπου καταναλωτές με εξοχικές και δευτερεύουσες κατοικίες, οι οποίοι ανήκαν στη χαμηλή κατηγορία των μέχρι 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο.
Οι επικοινωνιολόγοι του Γιάννη Μανιάτη διαβάστε τι σκαρφίστηκαν και ποια λόγια έβαλαν στο στόμα του υπουργού:
«Για το νομό Αργολίδας, από τα μειωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ, αναμένεται να επωφεληθούν 8.500 επιχειρήσεις, από τις οποίες οι 4200 στην παροχή υπηρεσιών, οι 2450 στην εμπορία, οι 1600 στην μεταποίηση και οι 500 στον τουρισμό».
Δεν υπάρχει!

8 σχόλια

  1. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι θα γίνει με το πόρισμα Ρακιντζή στην κρατική εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Μανιάτη?????Κουκούλωμα και συγκάλυψη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση