GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επιτυχία ο κύκλος εκπαίδευσης ναυαγοσωστών στα Σελήνια της Σαλαμίνας

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης ναυαγοσωστών – δ...



Διαβάστε την ανακοίνωση: "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης ναυαγοσωστών – διασωστών που... οργανώθηκε από τον “Όμιλο Φίλων του Δάσους - Κλιμάκιο Σαλαμίνας” και τις “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, στην περιοχή των Σεληνίων.
Η εκπαίδευση ξεκίνησε με το θεωρητικό μέρος, με εκτεταμένη αναφορά στους κινδύνους της θάλασσας, τους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης ανθρώπων σε κίνδυνο και τις τεχνικές διάσωσης μέσα στο νερό.

Στην συνέχεια, έγινε το πρακτικό μέρος μέσα στην θάλασσα όπου οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του “Ομίλου Φίλων του Δάσους – Κλιμακίου Σαλαμίνας” επέδειξαν στα μέλη των “Δ.Ε.Σ.” τις τεχνικές διάσωσης μέσα στην θάλασσα. Ακολούθησε πολύωρη πρακτική άσκηση με τους εκπαιδευόμενους να εναλλάσσονται σε ρόλους θύματος και διασώστη, ώστε να εμπεδωθεί η ναυαγοσωστική τεχνική από όλους.
Στο τέλος έγινε άσκηση με πραγματικές συνθήκες που άρχισε με τον εντοπισμό του θύματος στην θάλασσα και τελείωσε με την παροχή πρώτων βοηθειών."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση