GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης στο Φίλυρο"

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Το πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Φίλυρο. Στην αίθουσα τ...



Διαβάστε την ανακοίνωση:
"Το πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Φίλυρο. Στην αίθουσα του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος πολίτες που είχαν ήδη προμηθευτεί από τον Δήμο κάδους οικιακής κομποστοποίησης με γεωσκώληκες ενημερώθηκαν αναλυτικά απο τον Γεωπόνο Άκη Ψωμά για την χρήση των γεωσκωλήκων στην κομποστοποίηση.
Δόθηκαν οδηγίες για την συναρμολόγηση του κάδου, για την αποτελεσματική εφαρμογή της διαδικασίας καθώς και για την αντιμετώπιση των τυχών προβλημάτων. Την προσεχή Τρίτη, 22 Ιουλίου, θα δοθούν στους πολίτες ειδικοί γεωσκώληκες, και η διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα. Επιπλέον, οι πολίτες ενημερώθηκαν και για την έννοια της κομποστοποίησης γενικά και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο πρόγραμμα και για την προμήθεια των ειδικών κάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι το πιλοτικό πρόγραμμα του δήμου σε συνεργασία με την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου μετά ήδη ένα χρόνο, γίνεται με οικογένειες του Φιλύρου αλλά και μαζικά με τα σχολεία της περιοχής και το Παιδικό Χωριό, μάλιστα παραδόθηκαν ήδη οι πρώτες ποσότητες εύφορου χώματος και ανθίζουν ήδη τα πρώτα λουλούδια ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση