GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμμορία των τριών και τα ερωτικά ραντεβού

Συμμορία, που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Πώς τις παγίδευαν Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από συντονισμένη επ...


Συμμορία, που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Πώς τις παγίδευαν
Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση και στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και της νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, καθώς και της νομοθεσίας για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, ένας 52χρονος Έλληνας, ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό και την επιλογή των γυναικών που εκδίδονταν, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με πελάτες, καθόριζε τις τιμές των ραντεβού, καθώς και τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν οι εκδιδόμενες και οι οδηγοί μετά από κάθε ραντεβού.
Τον ρόλο της υπαρχηγού φέρεται να είχε μία 37χρονη Ελληνίδα, που αναζητείται, η οποία χειριζόταν την τηλεφωνική σύνδεση μέσω της οποίας κανόνιζε τα ραντεβού και παράλληλα βοηθούσε τον 52χρονο στην επιλογή των γυναικών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση