GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προεκλογικά μας πλήρωσαν κανονικά, τώρα δε σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο...

Απελπισία, απόγνωση και αγωνία για το δύσκολο "αύριο" είναι η κατάσταση που βιώνουν στο Ηράκλειο εκατοντάδες δικαιούχ...



Απελπισία, απόγνωση και αγωνία για το δύσκολο "αύριο" είναι η κατάσταση που βιώνουν στο Ηράκλειο εκατοντάδες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων. Όπως καταγγέλλουν στο Cretalive, ενώ χθες πληρώθηκαν κανονικά τα επιδόματα στον Άγιο Νικόλαο και σήμερα στα Χανιά, στο δήμο Ηρακλείου δε σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο!

"Όταν ήθελαν την ψήφο μας προεκλογικά μας πλήρωσαν στην ώρα μας" - λέει ένας εξοργισμένος δικαιούχος από τις Πατέλες. "Τώρα, όμως, ενώ αρχικά είχαν πει ότι θα πληρωθούμε στις 10 Ιουνίου, πέρασε και η 10η Ιουλίου και πάμε προς τις 18 του μήνα και ... ούτε φωνή, ούτε ακρόαση" - προσθέτει ο ίδιος.

"Χειρότερο από την πείνα είναι η κοροϊδία" - καταλήγει ο εν λόγω δικαιούχος, καταδεικνύοντας την οργή που διακατέχει τους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων που ... χρήματα ακούνε και χρήματα δε βλέπουνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση