GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Νέο φορτίο με επικίνδυνα όστρακα

Ένα ακόμη φορτίο με μεγάλη ποσότητα οστρακοειδών που δεν είχαν αποκτήσει ακόμη τις κατάλληλες διαστάσεις ώστε η κατανάλωσή τους να ε...


Ένα ακόμη φορτίο με μεγάλη ποσότητα οστρακοειδών που δεν είχαν αποκτήσει ακόμη τις κατάλληλες διαστάσεις ώστε η κατανάλωσή τους να είναι ακίνδυνη για την υγεία, εντόπισαν άνδρες της Αστυνομίας πριν φτάσει στον προορισμό του, στην ιχθυαγορά της Ροδόπης.
Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης σταμάτησαν για έλεγχο έναν 35χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού και διαπίστωσαν ότι μετέφερε 66 σάκους που περιείχαν μεγάλη ποσότητα οστράκων του είδους «αχιβάδα» συνολικού βάρους 1,42 τόνου, χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα παραστατικά. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στο Λιμενικό Σταθμό της Μαρώνειας.
Οι λιμενικοί εξακρίβωσαν ότι τα όστρακα, που προορίζονταν για εμπορία, ήταν ελλιποβαρή και ακατάλληλα για κατανάλωση κι έτσι τα κατέσχεσαν για να καταστραφούν. Μαζί κατασχέθηκε και το φορτηγό ενώ ο 35χρονος οδηγός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση