GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντησαν με ρουκέτες

Σειρά ρουκετών εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας κατά του Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ισραηλινού συμβουλίου α...

Σειρά ρουκετών εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας κατά του Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ισραηλινού συμβουλίου ασφαλείας να αποδεχθεί την αιγυπτιακή πρόταση για την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός από τις 09.00 (τοπική ώρα) σήμερα, πρόταση την οποία απέρριψε τόσο η Χαμάς, όσο και η ένοπλη πτέρυγά της, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ-Κάσαμ.

Η ισραηλινή τηλεόραση μετέδωσε ζωντανά την αναχαίτιση από το αντιπυραυλικό σύστημα "Σιδηρούς Θόλος" πολλών ρουκετών επάνω από την ισραηλινή πόλη Ασντόντ, ενώ οι σειρήνες ήχησαν στο νότιο Ισραήλ.

Το ισραηλινό ραδιόφωνο μετέδωσε ότι επλήγη εργοστάσιο στην πόλη Ασντόντ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Το δίκτυο Channel Two TV μετέδωσε ότι εκτοξεύθηκαν δέκα ρουκέτες.

Ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι σταμάτησε τις επιθέσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε πριν από την επίθεση κατά της πόλης Ασντόντ ότι τρεις ρουκέτες είχαν εκτοξευθεί από τον παλαιστινιακό θύλακα μετά τις 09.00.

Η αιγυπτιακή πρόταση προέβλεπε αποκλιμάκωση και στη συνέχεια τερματισμό των εχθροπραξιών μετά τις 09.00.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση