GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Φύτρωσε στην πλάτη της μια... μύτη!

Είχε φρικτούς πόνους στην πλάτη και μπήκε στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί! Μία νεαρή γυναίκα από την ...



Είχε φρικτούς πόνους στην πλάτη και μπήκε στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί!
Μία νεαρή γυναίκα από την Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών είχε κάνει μία θεραπεία με βλαστοκύτταρα πριν οκτώ χρόνια προκειμένου να θεραπεύσει την παράλυση της αλλά δυστυχώς απέτυχε.

Η28χρονη βρέθηκε στην Πορτογαλία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί υπέφερε από φρικτούς πόνους στην πλάτη της. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αναπτυχθεί μία μύτη πάνω στο σώμα της.

Οι γιατροί της είχαν εμφυτεύσει ρινικό ιστό κατά τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα και έλπιζαν ότι θα θα μετατραπούν σε νευρικά κύτταρα που θα την βοηθούσαν στην αποκατάσταση ζημιών που είχε υποστεί η σπονδυλική της στήλη.
Οκτώ χρόνια μετά τη λειτουργία των βλαστικών κυττάρων, η γυναίκα, υπέφερε από φρικτούς πόνους στην περιοχή. Οι γιατροί ανακάλυψαν μία μύτη μήκους τριών ιντσών, η οποία δημιουργήθηκε από το ρινικό ιστό.
Η μύτη αφαιρέθηκε και οι γιατροί είπαν ότι ήταν καλοήθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση