GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Στις 15 Ιουλίου ξεκινούν φέτος οι θερινές εκπτώσεις, ενώ ήδη τα περισσότερα καταστήματα έχουν προχωρήσει σε ολιγοήμερες προσφορ...



Στις 15 Ιουλίου ξεκινούν φέτος οι θερινές εκπτώσεις, ενώ ήδη τα περισσότερα καταστήματα έχουν προχωρήσει σε ολιγοήμερες προσφορές.
Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν ως το τέλος Αυγούστου.

Εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με επιστολή της στις Ομοσπονδίες μέλη της και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.

Σε ότι, αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να προσέξουν τα εξής:
Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση