GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχιά μέσα σε αυτοκίνητο στα Τρίκαλα σκόρπισε πανικό σε γυναίκα οδηγό

Λαχτάρισε σήμερα μία γυναίκα οδηγός στην Πύλη Τρικάλων, καθώς μέσα στην καμπίνα του Ι.Χ. αυτοκινήτου που... οδηγούσε, είδε να β...



Λαχτάρισε σήμερα μία γυναίκα οδηγός στην Πύλη Τρικάλων, καθώς μέσα στην καμπίνα του Ι.Χ. αυτοκινήτου που... οδηγούσε, είδε να βγαίνει από τον αεραγωγό μία οχιά! Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr το συμβάν σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί, στην Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας, κοντά στην καμάρα Πύλης.
Αμέσως η γυναίκα οδηγός παράτησε το αυτοκίνητο και παρόλο τον πανικό της, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου μετά από λίγο κατέφθασαν στο σημείο άνδρες του Κλιμακίου Πύλης. Οι Πυροσβέστες έλεγξαν το Ι.Χ. αλλά η οχιά δεν βρέθηκε… Στη συνέχεια μετέφεραν το αυτοκίνητο στην υπηρεσία για καλύτερο έλεγχο, αλλά και πάλι η οχιά δεν βρέθηκε.
Ο σύζυγος της γυναίκας οδηγού έφερε στο σημείο ένα ειδικό απωθητικό για φίδια και το έβαλε μέσα στην καμπίνα. Το φίδι όντως δεν άντεξε την μυρουδιά που ανέδυε το απωθητικό και άρχισε να βγαίνει κάτω από το τιμόνι που ήταν τυλιγμένο και μετά βγήκε έξω και απομακρύνθηκε. Το πιθανότερο είναι πως το δηλητηριώδες φίδι να μπήκε κάτω από την μηχανή και να εισχώρησε στους αεραγωγούς ή από κάποιο ανοιχτό παράθυρο.
Όπως και να έχει, ένα φίδι να το βλέπεις μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγείς σε πιάνει πανικός… Στις φωτό αρχείου του trikalaola.gr το 2008 μία οχιά μπαίνει σε ασθενοφόρο κάτω από την μηχανή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση