GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκαν επτά διαρρήξεις σε καταστήματα των Σερρών

Από τον περασμένο Ιανουάριο δρούσε στην πόλη των Σερρών ένα «δίδυμο» νεαρών κακοποιών που είχαν διαρρήξει τουλάχιστον επτά καταστήμα...


Από τον περασμένο Ιανουάριο δρούσε στην πόλη των Σερρών ένα «δίδυμο» νεαρών κακοποιών που είχαν διαρρήξει τουλάχιστον επτά καταστήματα και είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο, ενώ απέτυχαν να κλέψουν και δυο μοτοσικλέτες από την αποθήκη ενός 42χρονου.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, κατέληξαν στην ταυτότητα ενός 18χρονου Αλβανού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Ο νεαρός κακοποιός υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχαν αφήσει εγκαταλελειμμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο αξίας 6.000 ευρώ που είχαν κλέψει έξω από το σπίτι του 47χρονου ιδιοκτήτη του, στον οποίο αποδόθηκε.
Η έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση των διαρρήξεων σε επτά καταστήματα. Σε τρία από αυτά οι δράστες δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν, ενώ από άλλα τρία άρπαξαν χρήματα, φορητούς υπολογιστές με τις θήκες τους, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα και από το περίπτερο μιας 77χρονης διάφορα εμπορεύματα.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Εξηχνιάζονται και μετά η δικαιοσύνη τους αφήνει ελέυθερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γαμημένα ΜΜΕ της δόλιας διαπλοκής, εκτός από δεξιά, δοσίλογη προπαγάνδα, είναι και πλήρως ξενόδουλα και ξενοκίνητα, από τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι συνέλληνας μ' αυτά τα δεξιά, πουλημένα, κατακάθια, ΖΩΑ!!

    Στην Ουκρανία τάσσονται ανοιχτά με τους Ναζί, τη Μέρκελ και το Στεητ Ντιπάρτμεντ!
    ΟΥΣΤ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!

    Στην Γάζα είναι με τους Ισραηλινούς, τα ξενοκίνητα ανθελληνικά δεξιά ζώα!
    (στα ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ!!!!)

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση