GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: Να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση της Μανωλάδας

«Η επίθεση εναντίον των εργαζομένων μεταναστών στη Μανωλάδα, οι οποίοι διεκδίκησαν την καταβολή δεδουλευμένων για την εργασία τους, ...


«Η επίθεση εναντίον των εργαζομένων μεταναστών στη Μανωλάδα, οι οποίοι διεκδίκησαν την καταβολή δεδουλευμένων για την εργασία τους, ήταν εγκληματική πράξη για την οποία έπρεπε και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και να μπει οριστικό τέλος στα απάνθρωπα αυτά φαινόμενα.
Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΜΑΡ έχει έγκαιρα επισημάνει για το εάν έπρεπε να υπαχθούν οι κατηγορούμενοι στον σχετικό νόμο περί ρατσιστικών επιθέσεων, για το πότε διενήργησε έλεγχο στην περιοχή η αρμόδια κοινωνική επιθεώρηση, ποια τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου και σε ποιους παράγοντες προσδιορίζεται η αποτυχία των αρμόδιων αρχών να εντοπίσουν επιχειρήσεις που λειτουργούν σε καθεστώς καταπάτησης του εργασιακού δικαίου, όπως είναι η συγκεκριμένη επιχείρηση.
Τα θέματα αυτά σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ. Η απόκρουση της βίας και του ρατσισμού είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση