GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγός: «Ατυχές περιστατικό» η δολοφονία Φύσσα

Ως «ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό» χαρακτηρίζει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός όταν αναφέρεται γ...


Ως «ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό» χαρακτηρίζει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός όταν αναφέρεται για τη δολοφονία Φύσσα κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής του απολογίας ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται της έρευνα.
Ο κατηγορούμενος παραλλήλισε τη δολοφονία Φύσσα με τις συμπλοκές χούλιγκαν.
«Θα ήθελα να αναφερθεί το γεγονός ότι είμαι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά από το 2006. Κατά τα έτη 2006 – 2012 δεν υπάρχει καμία εγκληματική, καμία κακουργηματική, καμία παράνομη πράξη. Άρα το συγκεκριμένο γεγονός, δηλαδή η δολοφονία του Π. Φύσσα, ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και καμία γνώση εγώ δεν είχα και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής.
Και να τονίσω επίσης, ότι αν για ένα ατυχές γεγονός, τη δολοφονία ενός ανθρώπου, διώκονται βουλευτές και αρχηγός του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία, στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση