GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών στη Σχολή Ικάρων

Στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ι...



Στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων. Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Από τη Σχολή αποφοιτήσαν 130 Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων 107 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο, 3 από την Ιορδανία, 1 από τη Συρία, 5 από τη Λιβύη, 1 από το Μαυροβούνιο, 3 από την Νιγηρία και 1 από τη Ζιμπάμπουε.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση