GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατιωτική άσκηση ελληνικών και ισραηλινών πολεμικών πλοίων στο Μυρτώο Πέλαγος

Συνεκπαίδευση εν πλω πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην περιοχή του Μυρτώου Πελάγους, μεταξύ μονάδων των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδ...


Συνεκπαίδευση εν πλω πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην περιοχή του Μυρτώου Πελάγους, μεταξύ μονάδων των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδας και του Ισραήλ. Η συνεκπαίδευση περιλάμβανε ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, επικοινωνιών και προχωρητικούς ελιγμούς, ενώ πραγματοποιήθηκαν πυρά επιφανείας.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στη συνεκπαίδευση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς η φρεγάτα ΥΔΡΑ και οι πυραυλάκατοι ΜΠΛΕΣΣΑΣ και ΛΑΣΚΟΣ και από ισραηλινής οι κανονιοφόροι INS SUFA και INS KIDON.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας -7 και 8 Ιουλίου- τα πληρώματα των ισραηλινών πλοίων εκπαιδεύθηκαν σε αντικείμενα ελέγχου βλαβών στον προσομοιωτή της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης Παλάσκας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση