GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάθετε τα "μυστικά" των αντηλιακών!

Μας προστατεύει, μας μαυρίζει, χαϊδεύει το δέρμα μας. Μας κρατάει συντροφιά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και δεν το αποχ...



Μας προστατεύει, μας μαυρίζει, χαϊδεύει το δέρμα μας. Μας κρατάει συντροφιά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και δεν το αποχωριζόμαστε από το νεσεσέρ μας. Μάθετε...
όλα τα μυστικά των αντηλιακών και εξασφαλίστε τη μέγιστη δυνατή προστασία που μπορούν να σας προσφέρουν!

Τα αντηλιακά, είναι καλύτερο να απλώνονται επιφανειακά αντί να γίνεται μασάζ για να απορροφηθούν. Με αυτό τον τρόπο, δεν μειώνεται η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Προτιμήστε τα αντηλιακά που δεν περιέχουν γαλακτωματοποιητές, χρωστικές ουσίες και αρώματα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε τα ανεπιθύμητα εξανθήματα.

Τα χημικά φίλτρα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και να διεισδύσουν βαθιά μέσα στο δέρμα. Αυτό δεν συμβαίνει με τα φυσικά φίλτρα, όπως για παράδειγμα το ορυκτό φίλτρο διοξειδίου του τιτανίου, τα συστατικά του οποίου μένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και αντανακλούν τις ακτίνες UV σαν μικροί καθρέφτες. Σε περίπτωση που δείτε μικρά λευκά ίχνη πάνω στο δέρμα, μην τα εξαφανίσετε. Αυτά είναι που σας παρέχουν την προστασία.

Η νέα γενιά αντηλιακών έχει απαλή σύνθεση, περιέχει δηλαδή λίγα λιπαρά συστατικά και περισσότερα ενυδατικά. Επίσης απορροφούνται γρήγορα από το δέρμα χωρίς να το λιπαίνουν. Για να έχετε λοιπόν αυτό το αποτέλεσμα, πριν το χρησιμοποιήσετε, ανακινείστε καλά το προϊόν.

Μην «τσιγκουνευτείτε» την ποσότητα του αντηλιακού που θα απλώσετε στο δέρμα σας. Η ιδανική δοσολογία είναι ποσότητα ίση μ’ ένα καρύδι για το πρόσωπο και 2-3 κουταλιές της σούπας για το σώμα.

Για να πετύχετε το δείκτη προστασίας που αναγράφεται στη συσκευασία, απλώστε χωρίς κενά ένα πλήρες στρώμα πάνω στο δέρμα σας.

Αν από το περσινό καλοκαίρι σας έχει περισσέψει αντηλιακό, για να το ξαναχρησιμοποιήσετε, πρέπει να το έχετε φυλαγμένο σε δροσερό μέρος. Τσεκάρετε πως δεν έχει αλλοιωθεί η υφή και το άρωμά του και δεν υπάρχουν σταγονίδια από έλαια.

Πολλά αντηλιακά είναι ανθεκτικά στο νερό αλλά δεν υπάρχει κανένα αδιάβροχο. Για το λόγο αυτό κάθε φορά που κάνετε μια βουτιά, όταν σκουπίζεστε θα πρέπει να ξαναπερνάτε μια στρώση αντηλιακό.

Να θυμάστε πως αν αγοράζετε αντηλιακά για έντονο μαύρισμα, ο δείκτης προστασίας είναι χαμηλός.

11 το πρωί με 3 το μεσημέρι, οι ακτίνες του ήλιου είναι πολύ επικίνδυνες γι’ αυτό προτιμήστε να μείνετε στη σκιά ακόμα και αν φοράτε αντηλιακό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση