GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Ευρωπαϊκή διάθεση οι φίλαθλοι του Αστέρα στο γήπεδο

Φίλαθλος του Αστέρα ήρθε από την Αυστραλία για να δει το ματς... Το Arcadia Portal βρέθηκε έξω από τις θύρες του γηπέδου ‘’ Θε...



Φίλαθλος του Αστέρα ήρθε από την Αυστραλία για να δει το ματς...
Το Arcadia Portal βρέθηκε έξω από τις θύρες του γηπέδου ‘’ Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ κάνοντας το pre game του αγώνα με την Ροβανιέμι, με τους φίλαθλους του Αστέρα να απαντούν στις ερωτήσεις σχετικά με την πρόβλεψη τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Με αισιοδοξία για την πρόκριση και την πρώτη νίκη του Αστέρα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατέφθασαν οι οπαδοί της Αρκαδικής ομάδας στο γήπεδο ‘’ Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ λίγη ώρα πριν την έναρξη του μάτς για να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Φιλανδική Ροβανιέμι.
Στο επίκεντρο ήταν οι προβλέψεις για την έκβαση της αναμέτρησης αλλά και για το ποιοι παίχτες θα σκοράρουν στο παιχνίδι κόντρα στους Φιλανδούς. Επίσης οι φίλοι του Αστέρα μίλησαν για την πορεία της ομάδας τους την φετινή αγωνιστική χρονιά και με την αισιοδοξία του φίλαθλου κόσμου της Τρίπολης μπήκαν στο γήπεδο.
Η αγάπη του κόσμου για τον Αστέρα Τρίπολης είναι τέτοια που φίλαθλος έκανε ταξίδι από την μακρινή Αυστραλία για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο Ευρωπαϊκό αγώνα !!!Γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη που έχει η Αρκαδία και οι Αρκάδες ομογενείς που βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη για την Αρκαδική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση