GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετροδόλαρα για Ρομπίνιο!

Ανταγωνισμός από τα Αραβικά Εμιράτα προκύπτει για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Ρομ...


Ανταγωνισμός από τα Αραβικά Εμιράτα προκύπτει για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Ρομπίνιο!
Σύμφωνα με το «Sport Mediaset», η Αλ-Τζαρίρα μετά τον Μίρκο Βούτσινιτς έχει βάλει στο στόχαστρο και τον σπουδαίο Βραζιλιάνο επιθετικό με δέλεαρ τι άλλο από τα πολλά χρήματα που μπορεί να δώσει για να ικανοποιήσει την επιθυμία της.
Συγκεκριμένα εμφανίζεται να προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ στον ιταλικό σύλλογο και 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή!
Η σημερινή μέρα φαίνεται πως θα είναι καθοριστική για την συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και θα υπάρξει νέα συνάντηση του Ρομπίνιο με την διοίκηση της Μίλαν, ενώ οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Γιάννης Βρέντζος θα βρεθεί στην γειτονική χώρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση